Referenssit

Asiakasesimerkit Suomesta. Micro Focus (NetIQ) ratkaisuja käyttää maailmassa yli 20 000 asiakasta ja näistä 90% on Fortune Global 100 asiakkaita.

Micro Focus
19.11.2018

Spellpointin huoleton ja turvallinen IAM-palvelu

Spellpointin identiteetin- ja pääsynhallinnan (IAM) Hovimestari-palvelu tarjoaa yrityksille huolettoman tavan varmistaa, että käyttäjien identiteetit ja käyttöoikeudet ovat hallinnassa koko elinkaaren ajan. Palvelun avulla asiakas kontrolloi käyttäjien pääsyä tietoon ja tietojärjestelmiin sekä tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden käyttää tietotekniikkaa tehokkaasti ja turvallisesti.

Micro Focus
12.04.2018

Identiteetinhallinnalla todellisia hyötyjä Xamkin arkeen

”Digitalisaation edistäminen ja koulutuspalvelujen kehittäminen edellyttävät tehokasta käyttöoikeuksien ja tunnusten hallintaa. Meidän on tiedettävä kuka käyttää mitäkin järjestelmää sekä milloin”

Micro Focus
26.04.2017

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymä (Essote) varautuu uudistuksiin ja kehittää identiteetinhallintaa

”Loimme tunnukset noin 1.900 henkilölle nopealla aikataululla. Ilman identiteetinhallintaa se olisi ollut hyvin työlästä. Saamme AD-tunnukset hoitajille, lääkäreille ja tukipalveluissa toimiville henkilöille alle viidessä minuutissa..."

Micro Focus
07.11.2016

Posti tehostaa käyttöoikeuksien ja tunnusten hallintaa NetIQ:n Identity Manager ratkaisulla

”Automatisoitu käyttöoikeuksienhallinta tuo meille merkittäviä säästöjä, ja parempaa tietoturvaa.”

halton.png
03.06.2016

NetIQ Success: Halton

Halton päätyi toteuttamaan keskitetyn identiteetinhallinnan NetIQ:n Identity Manager (IDM) -ratkaisulla koko organisaationsa laajuisesti, kattaen noin 1.200 henkilöä yhteensä 29 maassa.

Micro Focus
01.09.2015

Maanmittauslaitos

Maanmittauslaitos siirtyi keväällä 2015 käyttämään NetIQ Sentinel -ratkaisua lokienhallinnan järjestelmänä. Insta DefSecin toimittamalla ratkaisulla hallitaan tehokkaasti laitoksen IT-ympäristön lokitietoja ja seurataan sisäverkon tilaa sekä käyttäjähallintaa.