Haemme Micro Focus – tietoturvaliiketoimintaan Pre-Sales -asiantuntijaa

06.08.2018
Pekka Lindqvist

Haemme nyt Micro Focus –tietoturvaliiketoiminnan myynnin vahvistamiseksi Pre-Sales -asiantuntijaa

Micro Focus -teknologia-asiantuntija toimii asiakkaidemme ja kumppaniemme pääkontaktina kaikissa Micro Focus –tietoturvaohjelmistoihin liittyvissä teknologiakysymyksissä. Tärkeä osa tehtävää on uusien palvelujen kehittäminen palveluntarjoajien kanssa heidän asiakkailleen siten, että niissä käytetään Micro Focus -teknologioita. Hän toimii tiimissä, joka yhdessä osallistuu järjestettyihin koulutuksiin, hän kerää itsenäisesti avaintietoja varmistaakseen työssä onnistumisen ja edesauttaa Micro Focus -myynnin onnistumiseen. Tärkeää on myös keskeisten asiantuntijoiden ja päättäjien kartoittaminen sekä heille oikean ja tarpeellisen tiedon toimittaminen. Keskeiset teknologia-alueet ovat identiteetin, pääsyn ja tietoturvainformaation hallinta

SINÄ

Olet ulospäinsuuntautunut ja myyntiorientoitunut tiimipelaaja, nautit haasteista etkä pelkää esiintyä, kun tilaisuus tulee. Olet ratkaisuhakuinen ja luonteeltasi positiivinen sekä tekemisessäsi päämäärätietoinen. Toimit mielelläsi itsenäisesti omassa roolissasi ja haluat tukea ja auttaa osaamisellasi tiimiäsi onnistumaan. Luonnollisesti tunnet tarvittavan teknologian ja olet kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi asiantuntijana.

KOKEMUS/KOULUTUS

Sinulla on kokemusta tehtävästä, jossa olet perehtynyt erilaisiin teknologiaratkaisuihin ja/tai olet toiminut vastaavassa tehtävässä, joka nyt on tarjolla. Vaihtoehtoisisesti sinulla on kokemusta identiteetin- ja pääsynhallinnan ratkaisuista ja mieluusti Micro Focus -teknologialla. Olet joko työssäsi oppinut teknisesti orientoitunut ja kaupallisesti ajatteleva, tai sinulla on tekninen/kaupallinen koulutus, kokemusta ja osaamista eri teknologiaratkaisuista.

FINCEPTUM

Toimimme Micro Focus / NetIQ -teknologioiden tulkkina Suomessa. Tunnemme paikalliset markkinat. Ymmärrämme suomalaisten asiakkaiden, kumppaneiden ja palveluntarjoajien tarpeet, kilpailutilanteen ja kyvykkyyden. Panostamme vahvasti etenkin kumppaneiden koulutukseen. Näin varmistamme, että asiakkailla on aina parhaat kotimaiset kumppanit palveluntarjoajina tai projektin toteuttajina.

LISÄTIEDOT

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla numeroon 0400 410250 / Heikki Wahlroos (Some Hunters Oy). Lähetä myös päivitetty cv:si osoitteeseen heikki.wahlroos@somehunters.com