NetIQ Suomi on nyt Micro Focus Suomi

04.09.2017
Pekka Lindqvist

NetIQ Suomen nimi on vaihtunut, ja olemme jatkossa Micro Focus Suomi. Se on jatkumoa maailman johtaviin ohjelmistotoimittajiin lukeutuvan Micro Focuksen päätökselle siirtyä käyttämään Micro Focus -tuotemerkkiä kaikissa, paitsi SUSE-liiketoiminnoissa. Muutos tulee myös pikkuhiljaa vaikuttamaan tuotteiden nimeämiseen.

Tarjoamme identiteettitietoisen tietoturvan ohjelmistoja, jotka perustuvat hyvin hallittuihin identiteetteihin ja käyttöoikeuksiin. Suomessa jatkamme asiakkaidemme ja kumppaneidemme palvelemista hyväksi havaitun konseptimme mukaisesti. Strategiamme perustuu osaaviin kumppaneihin, joilla on kyvykkyys tuottaa asiakkaillemme laadukkaat ratkaisut ja paikalliset palvelut.

Kumppaniverkosto on meille jatkossakin strategisen tärkeä. Jatkamme sen vahvistamista ja autamme kumppaneitamme kehittämään osaamistaan. Palvelemme asiakkaitamme koko valtakunnan laajuisesti. Tarjoamme laadukasta teknologiaa, asiantuntemusta ja investoimme koulutuspalvelujemme kehittämiseen. Teknologioitamme käyttäville asiakkaille tarjoamme myös suoran keskusteluyhteyden ratkaisujen kehittämiseen sekä palautteen antamiseen.

 

Vahvaa kysyntää

Digitalisaation voimakas eteneminen on kasvattanut ratkaisujemme kysyntää. Meillä on erittäin monipuolinen ja edistyksellinen tuotevalikoima sisäisten sekä ulkoisten identiteettien ja käyttöoikeuksien hallintaan. Olemme saaneet kiitosta myös tuotteidemme helppokäyttöisyydestä.

Olemme menestyneet Suomessa viime kuukausien aikana erinomaisesti, ja ylittäneet tavoitteemme. Takanamme on yksi parhaista vuosistamme koskaan, ja uskomme sen jatkuvan! Meillä on myös uusia kumppaneita, ja näemme uusia yhteistyömahdollisuuksia myös it-palvelutalojen kanssa.

Automatisoidut ratkaisumme vähentävät manuaalista työtä ja nostavat tietoturvan tasoa. Asiakkaamme voivat keskittyä tuottavampaan työhön ja säästää kustannuksia! Monet merkittävät organisaatiot, kuten Maanmittauslaitos, Posti ja Etelä-Savon Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä käyttävät teknologiaamme ja ovat saavuttaneet merkittäviä hyötyjä.

Voidaksemme palvella asiakkaitamme ja kumppaneitamme paremmin, olemme myös vahvistaneet Suomessa toimivaa tiimiämme kokeneilla osaajilla.

Valoisat näkymät

Katson tällä hetkellä erityisen luottavaisin mielin kohti tulevaa. Suomessakin laajasti käytettävä Identity Manager, eli IdM, on uudistunut merkittävästi. Uskon, että moni haluaa ottaa käyttöön sen uusimmat ominaisuudet, olipa sitten kyse sitä jo käyttävistä tai uusista asiakkaista.

Pyrimme myös käynnistämään projekteja, joissa hyödynnetään uusinta teknologiaamme. Identity Governancen avulla yritykset voivat varmistaa, että jokaisen yksilön käyttöoikeudet ovat vaatimusten mukaisia. Käyttöoikeuksien tarkastamisprosessit herättävät yrityksissä runsaasti kiinnostusta. Advanced Authentication -ratkaisumme tarjoaa organisaatioille mahdollisuuden käyttää eri tunnistautumistapoja omissa ympäristöissään ja haluamallaan tavalla. Se tuo lisäturvaa esimerkiksi vahvojen tunnusten väärinkäytösten varalle.

Jatkossa hallittavien identiteettien määrä vain kasvaa esimerkiksi erilaisten IoT-laitteiden identiteettien myötä.

Micro Focus kasvaa tämän syksyn aikana merkittävästi, kun HPE:n ohjelmistoliiketoiminnot yhdistetään Micro Focukseen. Kasvun myötä Micro Focuksesta tulee toivottavasti yhä tunnetumpi ja parempi kumppani myös suomalaisille organisaatioille.

Kiitän asiakkaitamme ja kumppaneitamme luottamuksesta sekä hyvästä yhteistyöstä. Me panostamme osaltamme siihen, että näin on myös jatkossa!

 

Pekka Lindqvist

liiketoimintajohtaja, Micro Focus Suomi

 

P.S. Avasimme tänä kesänä konttorin Norjaan! Teemme siellä samaa liiketoimintaa kuin Suomessa, ja hyödynnämme hyväksi havaittuja käytäntöjä. Hienoa, että Micro Focuksen Pohjoismaiden johto pyysi juuri meitä laajentumaan Norjan markkinoille. Se kertoo luottamuksesta Suomessa tekemäämme työtä kohtaan, toimivasta palvelukonseptista sekä onnistuneista projekteista. Nautimme myös Micro Focuksen globaalin organisaation luottamusta.

Micro Focus Suomi Twitter

Micro Focus Suomi LinkedIn