Turvaa teknologiasta - kevään aamiaisseminaarien sarja tietoturvan päättäjille ja asiantuntijoille

03.04.2017
Pekka Lindqvist

Jokaisen organisaation on välillä pysähdyttävä ja mietittävä mikä on nykyinen tietoturvan tila – miten identiteetinhallinta on onnistunut, kuinka pääsy on järjestetty ja miten hallita yhä lisääntyvää tietoturvainformaatiota?

Samalla, kun teknologia nähdään uhkana, on se myös mahdollistaja jonka avulla saavutetaan turvattu tila, joka palvelee käyttäjiä ja torjuu uhat. Oli IT-haasteesi pilvessä tai mobiilissa, konesalissa tai IoT-ratkaisuissa aamiasseminaarimme on sinulle.

4.4.2017 Micro Focus ja identiteetinhallinnan uudet tuulet

Tule kuulemaan miksi Gartner arvioi positiivisesti Micro Focuksen tuotteiden kehitystä viimeisimmässä IAG Magic Quadrantissaan. Mukana myös Spellpoint Oy:n CASE-esitys. Tutustu ohjelmaan.

25.4.2017 Joustava ja hallittu pääsy

Päästämme oikeat käyttäjät helpommalla. Asiantuntijoiden puheenvuorossa pureudutaan siihen miten helppo pääsy on mahdollista paikasta ja laitteesta riippumatta ja silti pidetään kiinni luotettavasta tunnistautumisesta. Tutustu ohjelmaan.

23.5.2017 Tietoturvan kokonaisvaltainen tilannekuva

Oman ympäristön tietoturvan tilanteen ymmärtämisen vaatimukset lisääntyvät koko ajan, esimerkiksi Eu tietosuojalainsäädännön muodossa. Seminaarissa pureudumme siihen miten kerättyä tietoturvainformaatiota kyetään hyödyntämään organisaation tarpeisiin sopivalla tavalla. Tutustu ohjelmaan.

Jokainen tilaisuutemme alkaa kello 8.30 runsaalla aamupala buffetilla. Esitykset ovat kello 9.00 - 11.30.

Kaikki tapahtumat pidetään osoitteessa: Lars Sonckin kaari 16, Stella Business Park, Terra Auditorio

Osallistu tästä ja tervetuloa!